Instrumentacijsko pojačalo kao ulazni sklop za mjerilo impedancije HP4284 : završni rad - Tomić, Mia (M. Tomić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Završni rad opisuje nekoliko različitih metoda mjerenja impedancije, usredotočeno na metodu autobalansirajuceg mosta. Uređajem temeljenom na spomenutoj metodi mjerena je impedancija poznatog iznosa na dva načina: izravno spajanjem na uređaj te instrumentacijskim pojačalom INA111 kao ulaznim sklopom. Impedancija poznatog iznosa zapravo predstavlja električni model ljudskog tkiva, stoga su u zadnjem poglavlju dani i rezultati mjerenja stvarnog tkiva podlaktice kao i mjerenje fizološke otopine. Rad u suštini pokazuje i usporeduje točnost opisanih načina mjerenja na frekvencijskom pojasu od 40Hz do 1MHz.