Mobilna aplikacija za upravljanje vremenom tijekom studija : završni rad - Bajan, Mislav (M. Bajan, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Organizacija vremena tijekom studiranja nije lagana stvar. Aplikacija je napravljena s namjerom da studentima olakša organizaciju i evidenciju nastavnih aktivnosti i obaveza, te pruži središnje mjesto za upravljanje vremenom kako bi se mogli što bolje pripremiti za ispite i da bi što lakše uvidjeli kojim obavezama ili kolegijima trebaju pridodati više vremena kako bi postigli što optimalnije rezultate.