Baza podataka i web-aplikacija za građevinsku tvrtku : završni rad - Tadijal, Valentin (V. Tadijal, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada bila je izrada baze podataka i web aplikacije za građevinsku tvrtku. U bazi podataka su pohranjeni podaci vezani uz objekte, njihove narudžbe, materijali, dobavljači, radnici koji rade u tvrtki, datoteke i korisnici. Nakon što je implementirana baza podataka, korištenjem HTML-a, CSS-a, Spring Boota i Reacta realizirana je web-aplikacija koja omogućava rad nad podacima baze podataka. Klijentu je omogućeno preuzimanje postavljene datoteke i podnošenje zahtjeva za izradu ponude ili troškovnika. Autorizirani zaposlenik ima mogućnost pregleda podataka, dodavanja objekta, postavljanja i preuzimanja datoteka. Administrator ima mogućnost pregledavanja, dodavanja, brisanja i uređivanja podataka vezanih uz objekte, narudžbe, materijale, zaposlenike, dobavljače, radnike. Implementacija i korištenje funkcionalnost web-aplikacije su opisani kroz ovaj rad.