Kontekstno-svjesna mobilna aplikacija za pametne zatvorene prostore : završni rad - Šunjo, Nikola (N. Šunjo, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U završnom radu objašnjeni su pojmovi svjesnost o kontekstu i Internet stvari te je opisan postupak izrade kontekstno-svjesne aplikacije, kao i alati i funkcionalnosti potrebni za izradu takve aplikacije za operacijski sustav Android. Objašnjeni su temeljni dijelovi Android aplikacija te njihove funkcije.