Programsko rješenje za samostalno testiranje vida : završni rad - Šunjo, Mislav (M. Šunjo, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Izrada Android aplikacije kojoj je cilj pružiti korisnicima mogućnost samostalnog ispitivanja oštrine vida iz svog doma pomoću glasovnih naredbi. Aplikacija prikaže rezultate ispitivanja i savjetuje treba li korisnik posjetiti doktora. Kroz aplikaciju korisnici mogu odmah pronaći optičare u blizini. Uz testiranje oštrine vida korisnici mogu ispitati ima li sljepoću za boje.