Razvoj sustava za interakciju unutar višekorisničke umrežene igre korištenjem sustava Unreal : diplomski rad - Šunde, Dobrila (D. Šunde, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Kreiranje sustava za univerzalnu interakciju sa svim mogućim tipovima objekata u sustavu Unreal na nekoj razini u višekorisničkim igrama. Cilj je je dobrim početnim dizajnom sustava eliminirati posebno baratanje za svaku novo dodanu interakciju. Uspješno je implementirano da korisnik ne mora razmišljati o tipu objekta koji se nalazi u sceni i kako se on šalje preko mreže, nego može jednostavno na svaki nadodati željene interakcije i implementirati njihovu funkcionalnost.