Povećanje učinkovitosti učenja primjenom IKT : završni rad - Štoković, Filip (F. Štoković, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Istraživanje načina na koje IKT pomaže u učenju i preference studenata pri korištenju IKT za učenje s naglaskom na primjenu videa. Identificirana svojstva jedne primjene IKT za učenje koja se mogu unaprijediti s aspekta Teorije kognitivnog opterećenja te izvedena poboljšanja koja su dokumentirana i provjerena.