Računalna igra raspoređivanja resursa na temelju podataka iz stvarnog sustava : završni rad - Jurić, Matej (M. Jurić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu objašnjene su osnove raspoređivanja resursa i zašto je ono bitno za bilo kakvu vrstu projekta. Za potrebe proučavanja istog razvila se jednostavna igra pomoću koje će se skupljati različiti pristupi rješavanju zadanog problema. Simulacija koja se provodi unutar igre bazirana je na stvarnim podacima dobivenih pomoću RFID čitača na ulazima fakulteta. Cilj je, nakon što se igra objavi za javnost, proučavati zabilježene taktike osoba koje su je igrale. U radu je također objašnjen način pomoću kojeg se obrađuju podaci s RFID čitača i tehnike koje su korištene za stvaranje ove igre. Za kraj su napisani budući planovi koje bi se moglo realizirati za sljedeće verzije igre.