Provjera sukladnosti poslovnih procesa analizom labeliranog sustava s prijelazima : završni rad - Vukadinović, Valentino (V. Vukadinović, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Kako bi uspjeli iz velike količine podataka stvoriti modele koji predstavljaju poslovne procese, potrebno je primijeniti skup tehnika za dubinsku analizu procesa(eng. process mining). Dobiveni model se zatim uspoređuje sa zapisnikom događaja, gdje se primjenom raznih alata za provjeru sukladnosti utvrđuje da li su model i zapisnik sukladni. Neki od alata i tehnika su spomenuti u radu, gdje je predstavljeno i studentsko rješenje za ovaj problem.