Metoda za automatsko očitavanje ispitnih košuljica : završni rad - Ćurić, Ante (A. Ćurić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad se dotiče teme metode automatizacije očitavanja ispitnih košuljica. Na početku se opisuju korišteni alati i baze slika. Zatim se opisuje sam generator slika ispitnih košuljica. U nastavku se opisuje YOLO mreža, njene prednosti, nedostaci, arhitektura. Na kraju predlaže se rješenje problema te se da je uvid u rezultate.