Izvedba upravljačke ploče automobila sa procesorom FRISC : završni rad - Živec, Tomislav (T. Živec, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Projektirano je i izvedeno sučelje procesora FRISC prema vanjskoj dinamičkoj DDR3 memoriji na Xilinx programabilnom sklopovlju, odnosno pločici ZedBoard. Samo povezivanje sa Zynq Processing Systemom koji upravlja dinamičkom memorijom izvedeno je uporabom AXI sabirnice. Izvedena je i emulacija GPS sustava uporabom Conexant TU30-D140 GPS prijamnika. Podaci dobiveni sa prijamnika pohranjuju se i nude se za dohvat preko izvedenog sučelja. Podatke je, primjerice, moguće prikazati preko VGA priključka na ekran upravljačke ploče automobila.