Web-aplikacija za oglašavanje i rezervaciju rekreacijskih sportskih objekata : završni rad - Žužul, Ivo (I. Žužul, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada je osmisliti web aplikaciju namijenjenu za rezervaciju i oglašavanje rekreacijskih sportskih objekata, a ta ideja je potaknuta nedostatkom slične aplikacije na internetu. Na toj aplikaciji korisnici bi imali mogućnost pretražiti sportske objekte u svojoj okolici koji nude različite vrste sportskih sadržaja, dok je osnovna funkcionalnost rezervirati pojedini termin odgovarajućih sadržaja za rekreativno korištenje. Korisnici bi također imali mogućnost komentiranja i ocjenjivanja sportskih objekata. Aplikacija je namijenjena za izradu u razvojnoj okolini Microsoft Visual Studio 2017, koristeći ASP.NET framework s MVC paradigmom u programskom jeziku C#. Aplikacija bi također sadržavala bazu podataka realiziranu Microsoft SQL Serverom u kojoj bi bili pohranjeni podaci o sportskim objektima, korisnicima aplikacije i njihovim rezervacijama.