Izrada PLC programa za upravljanje kanalizacijskim pumpama : završni rad - Vulić, Marin (M. Vulić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Sustav upravljanja kanalizacijskim pumpama septičkih jama u blizini D zgrade je zastario i potrebno je provesti njegovu modernizaciju. Sustav je dislociran, tj. postoji više septičkih jama svaka sa svojim upravljačkim ormarićem. Novi sustav upravljanja temelji se na PLC-u koje je lociran u glavnom upravljačkom ormariću i sustavu signalizacije koji su potrebni zadovoljiti razne tehničke zahtjeve sustava poput izmjeničnog rada pumpi, indikacije pumpi u radu i indikacije razine vode u septičkim jamama.