Web aplikacija za predstavljanje portfelja programera : završni rad - Vuletić, Mislav (M. Vuletić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Prilikom traženja posla prednost je ako se programer može predstaviti poten-cijalnom poslodavcu sa svim projektima u kojima je sudjelovao i programskom podr-škom koju je razvio. Ucinkovitoˇ predstavljanje može se postici´ uz pomoc´ jedne web stranice koja ce´ omogucavati´ direktne poveznice na projekte do Git alata (sadržavati linkove na aktivne projekte) te omoguciti´ medusoban¯ kontakt programera i poslodavca putem korisnickogˇ suceljaˇ. Ovaj rad prikazuje realizaciju izrade jedne vlastite portfolio web stranice programera.