Korištenjem EasyRadio modula povezati Arduino s ostalim računalima : završni rad - Žigun, Filip (F. Žigun, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad opisuje povezivanje Arduino razvojne pločice i simulatora arhitekture Interneta stvari bežičnom vezom. Arduino i simulator su povezani sa EasyRadio modulom koji se koristi za slanje i primanje podataka bežičnom vezom.