3D igra za testiranje refleksa za Android operacijski sustav : završni rad - Vukosav, Matej (M. Vukosav, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Android mobilna 3D igra za testiranje refleksa zabavna je igra koja na jednostavan način testira ljudske reflekse. Igra je napravljena kombinacijom razvojnog okruženja Unity i Android Studio i jezicima Java i C#. Android operacijski sustav pokriva veliki dio mobilnih uređaja i omogućava dostupnost igre na preko 83% mobilnih uređaja. Unity kao moćan razvojni alat pruža mogućnost implementacije raznih 3D objekata i njihovo povezivanje u jednu cjelinu putem dostupnih nivoa za igranje. Igra omogućava povezivanje s Google korisničkim računom koji igraču omogućava spremanje rezultata u tablicu rezultata vidljivu svim igračima i prikaz dostignuća postignutih tijekom igre. Uz implementacijski dio, rad se sastoji i od teoretskog dijela unutar kojeg je pobliže objašnjen rad Unity radnog okvira kao i samog Android operacijskog sustava. Teoretski dio rada pruža uvid u samu implementaciju aplikacije kao i mogućnosti njenog daljnjeg razvoja.