Razvoj sigurnih aplikacija za platformu Android : završni rad - Vusić, Lucija (L. Vusić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Kratki pregled povijesti, razvoja i karakteristika Android operacijskog sustava. O sigurnosti mobilnih aplikacija po uzoru na OWASP Mobile Top 10. Izrada jednostavne aplikacije uz fokus na sigurnost.