Aplikacija za anketiranje zaposlenika tvrtke : završni rad - Vukadinović, Luka (L. Vukadinović, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Provodi se kratka analiza najvažnijih svojstava nekih od trenutačno najčešće korištenih, dostupnih aplikacija za izgradnju i provođenje anketa. Analiziraju se potrebe za anketiranjem unutar odabrane tvrtke te se predlaže za tu tvrtku odgovarajući model procesa i model baze podataka. Naročitu pažnja se posvećuje sigurnosti podataka. Baza podataka se implementira u sustavu za upravljanje bazama podataka Oracle, a aplikacija se radi u razvojnom okruženju Oracle Apex.