Prikupljanje energije iz okoline pomoću piezoelektričnog i toplinskog sustava : diplomski rad - Vujnović, Ognjen (O. Vujnović, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom diplomskom radu su opisani osnovni pojmovi svih vrsta energije i njene pretvorbe u korisne oblike za čovječanstvo. Posebno su opisani piezoelektrični efekt i sustav za prikupljanje energije, te toplinski sustav koji koristi Peltierov efekt za prikupljanje energije. Opisane su sve komponente sustava te odrađena mjerenja pokusa i objašnjeni rezultati istih.