Analiza osjetljivosti konfiguracije mreže teleskopa Cerenkov Telescope Array : diplomski rad - Vulić, Tomislav (T. Vulić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Mijenjanje parametara koji utječu na rezultate simulacije CTA (Cerenkov Telescope Array) sustava i analiza utjecaja MAGIC teleskopa na krivulju osjetljivosti CTA.