Web-aplikacija za testiranje slušnih pomagala unošenjem pozadinske buke : završni rad - Vučenik, Kristina (K. Vučenik, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovim radom prikazan je proces oblikovanja baze podataka i izrade web-aplikacije za testiranje slušnih uređaja. Rad se sastoji od nekoliko cjelina. U uvodu su prikazani razlozi izrade ovakve aplikacije. Zatim su navedena dva slična rješenja i njihove karakteristike. Slijedi opis funkcionalnosti i načina implementacije napravljene aplikacije. Tehnologije koje su korištene pri izradi ovog rada su sljedeće: MAMP server, phpMyAdmin za bazu podataka, HTML, PHP i JavaScript za izradu web-aplikacije te CSS i Bootstrap za njeno uređenje.