Osobni financijski pomoćnik : diplomski rad - Vučelj, Jasmin (J. Vučelj, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad se bavio izradom i dokumentacijom korisnikovog osobnog financijskog pomoćnika – FinAssist. Radi se o programskom rješenju za unos i pohranu korisničkih transakcija, te njihov kasniji pregled i uređivanje. Ovaj sustav je ostvaren uz klijent-poslužitelj arhitekturu, gdje je na poslužiteljskoj strani za usluge autentifikacije korisnika i baze podataka korištena platforma Firebase, a na klijentskoj strani mobilna aplikacija za operacijski sustav Android.