Klijentska aplikacija za upravljanje narudžbama u ugostiteljskom objektu : završni rad - Vučelj, Jasmin (J. Vučelj, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad opisuje klijentsku Android aplikaciju za upravljanje narudžbama u specifičnom ugostiteljskom objektu. Cilj rada bio je izrada aplikacije koja će optimizirati i pojednostaviti način naručivanja u ugostiteljskom objektu. Aplikacija se može koristiti za dodavanje artikala u narudžbu u željenom obliku, pregled i izmjenu postojeće narudžbe, te slanje dovršene narudžbe na poslužiteljsku aplikaciju na daljnju obradu.