Poboljšanje kvalitete video signala stanica za mjerenje elektroničkih sklopova na čipu : završni rad - Vrbanić, Nikola (N. Vrbanić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu opisane su osnove neuronskih mreža, s posebnim naglaskom na konvolucijske neuronske mreže. Implementirane su dvije konvolucijske neuronske mreže za povećanje kvalitete video signala. Na kraju su prikazani dobiveni rezultati, s opisima i slikama.