Aplikacija za praćenje kvarova programske podrške : završni rad - Vrbanić, Josip (J. Vrbanić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Rad obraduje teorijsko razumijevanje životnog ciklusa kvarova programske podrške, kao i dokumentaciju razvijene aplikacije. Razriješavanje i popravak kvara programske podrške uključuje prijavu kvara, proces dodjele popravka programerima, proces popravka kvara i zatvaranje kvara nakon njegovog popravka. Aplikacija svaku promjenu stanja životnog ciklusa kvara dokumentira i proizvodi statistički izvještaj voditeljima projekta na kojima se kvarovi pojavljuju.