Izvedba i implementacija sustava za prikaz i dijeljenje podataka u mobilnom okruženju : završni rad - Vunderl, Bruno (B. Vunderl, 2015)
Sažetak na hrvatskom: Potrebno je definirati sustav za prikaz i obradu podataka te potom dizajnirati i izvesti predloženo rješenje za rad u stvarnom vremenu. Ostvariti komunikaciju između sustava za prikupljanje podataka i modula za prikaz podataka. Prilagoditi sustav za rad s podacima u mobilnom okruženju i udaljeno dijeljenje podataka. Omogućiti podršku za rad na više različitih razvojnih platformi.