Primjena genetskog programiranja na problem klasifikacije podataka : završni rad - Vlašić, Ivan (I. Vlašić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Problemi klasifikacije su danas jedni od najraširenijih problema s kojima se susrećemo. U radu se opisuje uporaba genetskog programiranja na problemu klasifikacije te ´ implementacija i primjena klasifikatora s jednim ili više regresijskih stabala. Napravljena je analiza njihovog rada te su opisani problemi i moguca poboljšanja.