Segmentacija staničnih jezgara iz mikroskopskih slika korištenjem dubokog učenja : diplomski rad - Vlaić, Toni (T. Vlaić, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Cilj ovog rada je pokazati da duboko učenje uspješno rješava problem lokalizacije staničnih jezgara iz relativno malog skupa za treniranje. U radu su predstavljene tri arhitekture različitih razina kompleksnosti te načini pripreme podataka za njihovo treniranje i završne obrade njihovih rezultata.