Evaluacija iskustvene kvalitete višekorisničkih igara temeljenih na virtualnoj stvarnosti : diplomski rad - Vlahović, Sara (S. Vlahović, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U ovom su radu analizirani izazovi koji se pojavljuju prilikom razvoja umreženih višekorisničkih igara u virtualnoj stvarnosti te su proučene najčešće mrežne arhitekture i protokoli za prijenos podataka korišteni prilikom njihova razvoja. Na temelju snimljenog mrežnog prometa analizirana je mrežna arhitektura postojeće umrežene višekorisničke aplikacije u virtualnoj stvarnosti.