Planiranje trajektorije bespilotne letjelice za okolinu s prostornim ograničenjima : završni rad - Zglavnik, Dominik (D. Zglavnik, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Radom na zadatku potrebno je razviti algoritam planiranja trajektorije multirotorske bespilotne letjelice kojim se omoguc´uje izvod¯enje manevara u ogranicˇenom prostoru (npr. prolazak kroz uski prozor). Razvijeni algoritam potrebno je implementirati u ROS okruženju te ispitati u virtualnim prostorima s preprekama na postoje´cem modelu letjelice u simulacijskom okruženju Gazebo.