Nadogradnja programskog rješenja za djecu za upoznavanje pojmova količine i slijeda događaja u vremenu : diplomski rad - Vuger, Marijan (M. Vuger, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Popularnost ozbiljnih igara je u neprestanom porastu. To se posebice odnosi na edukativne igre koje pokazuju velik potencijal kao dopuna tradicionalnim oblicima učenja. U ovom radu analizirana je jedna takva igra. Tehnikama povratnog inženjerstva analiziran je izvorni kôd i napisana je dokumentacija koja je prethodno nedostajala. Razvijene su i dodatne funkcionalnosti te je izgrađena nova inačica igre. Također je provedeno i dokumentirano ispitivanje programske potpore te su učinjene potrebne izmjene i popravci postojećeg koda kako bi se otklonile sve uočene neispravnosti. Na kraju je razmotren cijeli proces održavanja i nadogradnje programske potpore, kako iz teoretske, tako i iz praktične perspektive.