Izrada upravljačkog ormara za SCARA robot Kiwi : završni rad - Vlahinić, Alen (A. Vlahinić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Kako bi se omogućilo pristupačnije i sigurnije ophođenje sa Scara robotom Kiwi bilo je potrebno urediti njegovu upravljačku kutiju. Sve zastarjele komponente izvađene su van a ostavljene temeljene. Bilo je potrebno izraditi te montirati tiskanu pločicu koja će služiti kao ampermetar između motora i kontrolera te koja će omogućiti programiranje kontrolera raznim komunikacijskim protokolima.