Baza podataka i web-aplikacija za traženje honorarnih informatičkih poslova : završni rad - Vučina, Damjan (D. Vučina, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Nakon oblikovanja modela entiteti-veze i odgovarajućeg relacijskog modela, implementirana je baza podataka koja pohranjuje podatke o svojim korisnicima te o ponuđenim poslovima koristeći sustav za upravljanje bazom podataka MySQL.