Sustav za prikupljanje i prikaz povratne informacije na predavanju : završni rad - Zahran, Shadi (S. Zahran, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj završni rad bavi se sustavom za prikupljanje i prikaz povratne informacije na predavanju - AuResS. Dan je pregled sličnih alata te usporedba sa sustavom s AuResS te je opisan daljnji rad na unaprjeđenju sustava.