Parser paketa CPRI u ispitnom radio sustavu LTE : diplomski rad - Vojić, Marko (M. Vojić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Radio pristupne mreže koriste standard CPRI (Common Public Radio Interface) za prijenos podataka izmeu ureaja unutar radio bazne stanice. U okviru diplomskog rada razvijen je skup alata u programskom okruženju Java za parsiranje protokola CPRI iz snimljenih paketa CPRI, te je razvijeno korisnicko graficko sucelje. Ispravnost parsera CPRI ispitana je u razvojnom kruženju za radio sustav LTE (Long Term Evolution).