Praćenje aktivnosti korisnika usluge računalne provjere pravopisa : diplomski rad - Voska, Filip (F. Voska, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Cilj rada razvoj je sustava za praćenje aktivnosti korisnika usluge za računalnu provjeru pravopisa. U radu je dan pregled mogućnosti sustava, pokrivene su osnove svih korištenih tehnologija te su objašnjeni bitni izvedbeni detalji. Razvijeni sustav može se iskoristiti za razvoj uslužno-orijentiranih sustava. Navedene su daljnje mogućnosti razvoja sustava.