Analiza algoritama za poopćeni problem Hanojskih tornjeva : završni rad - Varga, Fran (F. Varga, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U radu objašnjena je implementacija i način razmišljanja kod rješavanja poopćenog problema Hanojskih tornjeva. Igra je analizirana pomoću rekurzija, kodova i reprezentacije stanja na temelju konfiguracija. Opisani su i uspoređeni IDS i BFS algoritmi, te načini ubrzanja i optimalne strukture podataka za implementaciju istih. Također provedena je i kratka analiza Frame Stewartovog algoritma. Objašnjena su najvažnija svojstva problema, te kako na temelju istih optimiramo općenite algoritme.