Sustav za upravljanje vremenom : završni rad - Tovernić, Silvija (S. Tovernić, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U ovom Završnom radu opisan je proces oblikovanja sustava za upravljanje vremenom, kao i sama aplikacija koju je bilo potrebno realizirati u sklopu zadatka. Sustav je realiziran kao Web aplikacija i za njegovo ispravno funkcioniranje ključne su tri komponente: klijentsko računalo s pristupom internetu, internetski poslužitelj i baza podataka. U radu je detaljno opisan cijeli ciklus izrade Web aplikacije. U prvih nekoliko poglavlja dan je pregled svih tehnologija korištenih u realizaciji, a UML dijagramima obrazaca uporabe i sekvencijskim dijagramima opisan je model sustava. Nadalje slijedi model baze podataka, kao i opis konkretne implementacije, a na samom kraju rada priložena je izvorna programska potpora.