Sigurnost IoT sustava za autentikaciju financijskih transakcija : završni rad - Vezmar, Boris (B. Vezmar, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Definiran je Internet stvari te je opisana njegova povijest razvoja. Definirana je klasifikacija Interneta stvari s obzirom na područje primjene, a naročito je analizirana njegova primjena u sigurnosti. Razmotren je Savez za inovacije u Internetu stvari te njegovo stajalište s obzirom na Zakon o računalnoj sigurnosti Europske unije.