Algoritam upravljanja sustavom crpnih stanica na Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb : diplomski rad - Totović, Mario (M. Totović, 2016)
Sažetak na hrvatskom: U ovom radu dan je detaljan opis i način rada sustava crpnih stanica na novoj Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb koji se sastoji od dvije crpne stanice svaka od sedam crpki i dva retencijska bazena sa razdjelnom građevinom. Također, dan je i algoritam upravljanja koji se implementirao u programskom paketu tvrtke Siemens Tia Portal-u. Opisan je i detaljno obrađen napisan programski kod u Tia Portal-u.