Aplikacija za evidenciju radnih sati primjenom razvojnog okvira Blazor : završni rad - Verk, Zlatko (Z. Verk, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad opisuje korištene tehnologije i aplikaciju razvijenu u sklopu rada. Korišten je razvojni okvir Blazor koji je još u eksperimentalnoj fazi. Aplikacija služi za evidenciju radnih sati.