Programski dodatak za provjeru pravopisa u uređivaču teksta : završni rad - Tomurad, Karlo (K. Tomurad, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad bavi se razvojem dodatka za provjeru pravopisa Hrvatskog standardnog jezika u uređivaču teksta Microsoft Word. Za provjeru pravopisa koristi se programsko sučelje web aplikacije Ispravi.Me. Dodatak je izveden kao web aplikacija koja se izvodi u okviru zadatka koji je dio Worda. Korisniku nudi jednostavno grafičko sučelje koje mu omogućuje pregled i ispravak svih sumnjivih riječi. Za izvedbu korištene su temeljne tehnologije za razvoj web aplikacija, HTML, CSS i JavaScript.