Korištenje edukacijskih robota pri učenju stranog jezika : završni rad - Tomić, Marko (M. Tomić, 2019)
Sažetak na hrvatskom: U okviru ovog završnog rada osmišljena su i sagrađena tri robota za unaprijeđenje nastave učenja stranog jezika razvijena kao pomoćno sredstvo predavaču u nastavi. Osmišljen je robot za davanje binarnih odgovora poput točno – netočno, robot koji na sebi prikazuje riječi te ga onda učenici upravljaju na pravo mjesto u odnosu na ostale robote tako da rečenica koju roboti tvore ima smisla, te robot za lansiranje aviona koji nose pisma ili razglednice koje su učenici napisali.