Prikaz fraktalnih objekata u stvarnom vremenu : završni rad - Tunković, Tomislav (T. Tunković, 2016)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad sadrži kratak uvod u fraktalne objekte kroz nekoliko poznatih primjera. Objašnjava osnovne metode računalnog prikaza. Iznosi neke ideje kako ubrzati proces računanja i omogućiti prikaz visoke kvalitete u stvarnom vremenu. Uvodi se algoritam reprojiciranja izračunatih udaljenosti koračanjem zraka kako bi se već postojeci rezultati u dobroj mjeri mogli iskoristiti za iduće slike.