Prenošenje operacijskog sustava OpenWrt na mrežne uređaje : završni rad - Vijtiuk, Juraj (J. Vijtiuk, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj rad opisuje postupak prenošenja OpenWrt sustava na nove mrežne uređaje instalaciju na podržane uređaje, te neke od mogućih problema koji se mogu pojaviti pri prijenosu. Postupak je opisan na primjerima D-Link DIR-615, D-Link DSL-584T i Siemens C-010-i usmjeritelje.