Aplikacija za praćenje korisnikova raspoloženja : završni rad - Tolić, Filip (F. Tolić, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Tema ovog završnog rada je izrada aplikacije za praćenje korisnikova raspoloženja. Cilj aplikacije je olakšati život i povećati razinu motivacije ljudi koji boluju od depresije. Korisnik unosi podatke o svom raspoloženju, a aplikacija mu pruža statistički pregled podataka. Aplikacija je izrađena za Android mobilne uređaje. U radu je opisan operacijski sustav Android i izrada aplikacija u Android Studiju. Također je detaljno objašnjena arhitektura i komponente Android aplikacija te izrada baze podataka. Kroz opis arhitekture prikazana je implementacija i razvoj zadane aplikacije. Na kraju rada nalazi se opis funkcionalnosti Android aplikacije i upute za korištenje.