Implementacija PSK modulacije na čipu iz porodice PSoC Analog Coprocessor : završni rad - Vešligaj, Kristijan (K. Vešligaj, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Ovaj se rad bavi postupkom implementacije odašiljača i prijamnika BPSK modulacijske metode za prijenos signala ljudskim tijelom (IBC) koristeći Cypressov PSoC Analog Coprocessor. U radu je napravljen pregled mogućih rješenja i njihova ograničenja.Navedeni sustav nije moguće u cjelini izvesti na PSoC Analog Coprocessoru zbog ograničenja mikrokontrolera, kojem nije namjena da bude korišten u ovakve svrhe. Korišteni PSoC Analog Coprocessor nema resurse za izvedbu modulatora u samom sklopovlju, zbog čega je BPSK modulator realiziran programski, korištenjem DMA sklopa i prekida. Implementacija BPSK demodulatora na samostalnom PSoC Analog Coprocessoru je nemoguća zbog manjka resursa i ključnih komponenata kao i dokumentacije za neke komponente. Zbog toga je demodulator realiziran korištenjem PSoC 5 mikrokontrolera.