Odziv namota transformatora na prenapone visokih frekvencija : diplomski rad - Tomašković, Luka (L. Tomašković, 2018)
Sažetak na hrvatskom: U radu je temeljem Fourierove analize uz pomoć funkcijskog generatora simulirajući 1,2/50 udarni prenapon na ispitnom transformatoru analiziran odziv izvedenih izvoda. Uočeni su karakteristični odzivi određenih izvoda kao i specifičnosti određenih frekvencija. Svrha rada je unapređenje izolacijskog sustava energetskih transformatora.