Izrada digitalnih 3D igara u razvojnoj okolini Unity : završni rad - Šunde, Dobrila (D. Šunde, 2017)
Sažetak na hrvatskom: Postavlja se početna scena i unosi .blend model glavnog lika. Rješavaju se problemi vezani uz animacije, hodanje, gravitaciju svijeta i kontrole. Objašnjavanje različitih vrsta kamera i bacanja zraka te biranje prave kamere za igru u projektu. Implementacija navigacijskog sustava i kodiranje kontrola kretanja. Kreiranje korisničkog sučelja za igrača i neprijatelje. Izrada terena i dodavanje tekstura terenu.