Sigurnosne ranjivosti temeljene na značajkama arhitekture računala : završni rad - Ugarković, Nikola (N. Ugarković, 2018)
Sažetak na hrvatskom: Sigurnosne ranjivosti temeljene na značajkama arhitekture računala